next page / volgende pagina

Realise Dreams

1965 - present

Roelof Albers (1965) groeit op in een dorp onder de rook van Rotterdam. Al op jonge leeftijd experimenteert hij met audio en video apparatuur. Zo ontdekt hij als 7 jarige het flanger effect door middel van 2 bandrecorders. Op het elektronisch orgel leert hij, op zijn gehoor, mee te spelen met muziek van de radio.

Ondertussen volgt hij opleidingen in techniek; bedrijfskunde en muziek. Zijn loopbaan brengt hem tot op heden bij verschillende organisaties, waaronder leveranciers;  installatiebedrijven; ingenieursbureaus en rijksoverheid. Daarmee doet hij, naast de muziekwereld, een schat aan ervaring op in heel andere werelden zoals: industrie; utiliteit en infrastructuur. Deze kruisbestuivingen komen hem regelmatig goed van pas.

Sinds 1980 worden door hem diverse creatieve AV-projecten gerealiseerd. De kwaliteit en originele aanpak worden al snel door iedereen gewaardeerd. Er wordt met verschillende mensen samen gewerkt en regelmatig verschijnen er (cassette) producties o.a. onder de naam RoCo. Alles is dan nog particulier initiatief.

Deze ontwikkeling groeit uit tot een professioneel bedrijf. In 1992 is Studio Double M music ministry een feit. Samen met zijn vrouw Annelies 't Hart regelen zij dit bedrijf 20 jaar. Hiermee dragen  zij bij aan de basis van uiteenlopende projecten in de creatieve sector.

Er worden niet alleen CD opnamen gemaakt maar ook: ontwerp; advisering; workshops; technische begeleiding bij concerten en theaterproducties. Ook de diversiteit aan muziekstijlen is opmerkelijk. En ding blijft herkenbaar, innovatie of liever gezegd, aangenaam ontwikkelen. Met als compliment, dit voelt beter. En als resultaat, klinkt beter!

Na ruim 15 jaar ontstond de behoefte om het "gat" in te vullen tussen de major labels en het uitbrengen door muzikanten in eigen beheer. Sinds 2004 is daarom het indie label MusicM opgericht. Onder het pseudoniem Roelof A. gaat hij hier aan de slag als creative director. Zo vormt zich een Muziek & Mediakunst Platform.

Met de nodige kennis van psychologie en ervaring wordt hun dienstverlening natuurlijk uitgebreid met Persoonlijke of groep Coaching & Talent Support

 

 


 

find biography of Roelof A. on facebook

Founders of Studio Double M music ministry

1992 - 2011

 


 

MusicM - all rights reserved